Send oss en forespørsel

Solcelleanlegg

Et solcelleanlegg sikrer strømmen

Solcelleanlegget kan sørge for at du beholder strømmen under en krise eller etter en kraftig storm.

Solen er en fornybar energikilde med enorm effekt. Hvert år mottar jorda 15000 ganger mer energi fra sola, enn det vi har bruk for. Selv her i mørke Norge vil et nybygget hjem treffes av mer solenergi i løpet av et år, enn hva det bruker.

Ved å høste denne energien med et solcelleanlegg senker man belastningen på miljøet fordi kraftverket ikke krever inngrep i naturen. I tillegg produseres all strømmen der den skal brukes, slik at man unngår tap i energinettet.

Dersom huset ditt produserer mer enn det bruker kan overskuddet sendes ut i nettet slik at andre også kan dra nytte av den rene energien. Da får du i tillegg litt betalt for strømmen du sender ut. Et solcelleanlegg har minimalt med vedlikehold, slik at du nærmest ikke behøver å tenke på det de neste 20-30 årene.

Solcelleanlegg som sikkerhet

Vi opplever stadig kraftigere vær i Norge. Det er ikke lenger en sjeldenhet at nyhetene kan melde om tusenvis av husstander som står uten strøm etter kraftige stormer og uvær. Nå har dette nærmest blitt den nye normalsituasjonen. Noen få timer uten strøm er sjeldent noe problem, men dersom strømmen er borte i flere dager blir ting fort litt vanskeligere.

Med et solcelleanlegg på taket har du tilgang til strøm hver dag. Du kan varme vann, varme opp huset, lage mat og holde deg oppdatert på nyheter og utvikling, selv om hele nabolaget har mistet strømmen.

Vi kan ikke sikre oss mot stormer og uvær, men vi kan forholde oss til at de vil komme. Med et solcelleanlegg er du klar.

Solcelleanlegg fra Elpunkt.

Elpunkt er alltid oppdatert på den nyeste teknologien, og har de dyktigste fagfolkene klare til å hjelpe deg med strømmen.

 

Kontakt oss for et tilbud på ditt nye solcelleanlegg.

Elpunkt har avtale med Solcellekraft