Elektriker til privatmarkedet på Sørlandet

Behov for en trygg elektriker?

Elpunkt AS er en aktør med høy kompetanse på mange felt innen elektrikerfaget. Trenger du en elektriker til ditt private hjem, er du kommet til rett sted. Vi har alle godkjenninger og sertifiseringer i orden, og fokuserer på trygt og sikkert kvalitetesarbeid. Som kunde hos oss kan du være sikker på at du får de beste løsningene fra dyktige fagfolk innen de fleste typer installasjoner.

Se våre referanser

Hva kan vi gjøre for deg?

Elektrikerarbeid

Uansett hva du trenger hjelp med innen elektrikerfaget, å benytte seg av en autorisert elektriker er alltid anbefalt. For oss er både små og store jobber av interesse.

Nybygg

Skal du bygge ny bolig og trenger en trygg samarbeidspartner som kan ta hånd om det elektriske? Elpunkt er en autorisert elektriker med lang erfaring på området. Spør oss gjerne om gode råd og anbefalinger.

Solcelleanlegg

Med eget solcelleanlegg kan du også ta del i det grønne skiftet, og være selvforsynt med strøm. Vi har solcelleløsninger for alle typer boliger og størrelser.

ENØK

Med stigende strømpriser kan det lønne seg å tenke energiøkonomisk. Vi hjelper deg med å finne energibesparende løsninger tilpasset din bolig.

El-kontroll

En grundig el-kontroll av det elektriske anlegger bidrar til økt trygghet for deg og din familie. Vi utfører både elsjekk og elkontroll av privat bolig.

Elbillader

Har du planer om å kjøpe elbil, eller installere ladestasjon? Vi har et bredt utvalg trygge og sikre ladestasjoner. Vi finner løsningen som passer din bil, og ditt behov best.

Smarthus

Ta styringen over ditt eget forbruk og elektriske anlegg med smarthus. Smarthus er et fleksibelt system, og kan enkelt utvides etter hvert som behovet stiger.

Varmekabler

Ønsker du en god og lun temperatur i gulvet? Varmekabler eller varmefolie er et energieffektivt alternativ som kan legges under alle typer gulv, i alle rom, og fungerer like godt ute som innendørs.

KNX-styringssystemer

Med KNX kan du med enkle grep få et smart, trygt og energieffektivt bygg. Med KNX kan du selv ta kontrollen over blant annet lys, varme og ventilasjon.

Ekom

Elpunkt har autoriserte Ekom-installatører til å utføre installasjon og vedlikehold av alle typer ekom-installasjoner. Blant annet fiber, overvåkning, alarm og datainstallasjoner.

En sertifisert elektriker som gjør jobben riktig

Er du på leting etter en elektriker i området rundt Kristiansand? Elpunkt har avdelinger på Hånes og Vennesla. Ta gjerne kontakt i dag for en uforpliktende og hyggelig samtale.

Send oss en forespørsel