Ta kontakt

Ta kontakt

Arvid Dolsvåg

Mail: post@elpunkt.no
Tlf: 38 69 95 00

Er du på utkikk etter led lys eller noen som kan montere disse i Kristiansand?

Led lys blir mer og mer vanlig i norske hjem. Det er mange grunner til at du bør vurdere led lys fremfor den tradisjonelle glødepæren. Led lys gir deg like mye lys, men bruker mye mindre strøm. Dermed vil de i lengden være rimeligere, og du vil oppleve at du ikke trenger å skifte pærer like ofte. I tillegg avgir ikke led lys UV eller IR lys. Det gjør at materialer som maling, bilder eller andre materialer ikke vil falme ved å bli belyst.

Led lys passer også ypperlig til utebelysning da de er svært robuste og tåler mye, også kalde temperaturer.

Led lys gir muligheten til å belyse områder som var vanskelig å belyse før. Et eksempel er bruken av led strips. Med disse kan du lys dekorere, for eksempel, trappen, under kjøkkenskapene, eller hva med bak sengegavelen? De finnes også i ulike farger. Her kan du være kreativ og leke deg med mørkelagte områder i huset.

Som din elektriker i Kristiansand hjelper vi deg med alle typer led lys. Vi har et stort utvalg av produkter slik at du kan finne den belysningen som passer deg og din bruk. Elpunkt samabeider med leverandører som leverer kvalitet og har god holdbarhet på produktene de leverer.

For spørsmål om led lys i Kristiansand og omegn ikke nøl med å ta kontakt med oss i Elpunkt. Her finner du personale med bred kompetanse, lang erfaring og god ekspertise innenfor led lys. Vi tar våre kunder på alvor og strekker oss langt for at du skal bli fornøyd.