Send oss en forespørsel

KNX – Smarte bygg

KNX – Smarte bygg
Ta kontakt

Ta kontakt

Mail: post@elpunkt.no

Tlf: 38 69 95 00

KNX – Smarte bygg

Smarte bygg med KNX er trygge, energieffektive og veldig komfortable. Vi leverer og monterer alt du har behov for.

KNX er en internasjonal standard for styring og regulering av blant annet lys, varme og ventilasjon. En smarthusinstallasjon med KNX gir deg veldig høy grad av fleksibilitet i hele husets levetid. Etter hvert som behov eller økonomi endres kan systemet enkelt bygges ut og tilpasses. Noen justeringer kan du gjøre selv, i tillegg til at vi kan gjøre endringer over nettet når du måtte ønske det. På den måten slipper du hjemmebesøk hver gang du ønsker nye funksjoner.

Fra din smarttelefon eller PC vil du alltid ha tilgang til boligens KNX-system slik at du kan endre eller kontrollere innstillinger. Uansett hvor du befinner deg.

Et trygt hjem med KNX

Fordi du samler alle sterkstrøms produkter trygt sammen i et brannsikkert sikringsskap, har KNX i seg selv blitt en løsning som anbefales av både brannvesen og forsikringsselskap.

Ved å sette opp ulike moduser kan du forhåndsprogrammere en rekke forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Du kan for eksempel ha en «bortemodus» som aktiverer alarmen, slår av lysene og kutter strømmen til kaffetrakteren. Du kan også sette opp sensorer til å utløse ulike moduser automatisk. Dette kan bidra til å redde liv og unngå skader på boligen.

Uvedkommende som ønsker å ta seg inn i huset når du er bortreis vil gjerne følge med på huset over noe tid, for å være sikre på at ingen er hjemme. KNX systemet kan simulere at det er folk i boligen ved å skru av og på lys i henhold til ditt vanlige brukermønster. På den måten skaper du usikkerhet for tyver og unngår innbrudd.

Energibesparende KNX hus

KNX-styring gir optimal komfort når du er hjemme, og får lys, varme og ventilasjonsanlegg til å jobbe sammen for å spare strøm når du er borte. Alle lys kan dimmes og sensorer kan sørge for at lyskilder både inne og ute kun står på ved behov.

Det smarte systemet gir deg god oversikt over forbruket i din bolig. Du kan til og med få detaljert informasjon helt ned til enkelte kontakter, dersom du ønsker det. Dette hjelper deg å få full kontroll over ditt energiforbruk.

KNX fra Elpunkt.

Elpunkt er en av Sørlandets største elektrikere, med lokalkontor flere steder i landsdelen. I Elpunkt kan vi tilby kvalitetsløsninger til fornuftige priser, og produkter fra seriøse leverandører. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om KNX til bolig eller næringsbygg.

Elpunkt er en trygg leverandør av KNX.