Send oss en forespørsel

Elektriker Kristiansand

Ta kontakt

Ta kontakt

Jan Roger Angelsen

Avdelingsleder

post@elpunkt.no
38 69 95 00

Elektriker Kristiansand – Trenger du en elektriker i Kristiansand?

Elpunkt i Kristiansand løser alt innenfor elektro. Vi tar imot alle typer oppdrag både i private boliger og i næringsbygg.elektriker kristiansand

Elpunkt startet opp i Kristiansand i 2010. Hovedkontoret finner du i Fruktveien 9. Vi har også avdelingskontor på Vennesla og på Hovden. Her finner du ansatte med bred og lang erfaring. For oss er du som kunde viktig og vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd.

Elpunkt følger med på den teknologiske, faglige utviklingen og fokuserer at elektrikerne alltid skal være oppdatert med det nyeste innenfor elektro. Vi sørger for å alltid ha folk med variert kunnskap og erfaring på huset slik at vi kan gjøre alle type installasjoner (lyd, lys, teknikk, design, styring, data, varmepumper osv.).

Bedriften har de nødvendige godkjenningene innenfor både sterkstrøm og svakstrømsområdet. Flere av de ansatte har spesialisert seg på forskjellige typer el-installasjoner. Dette er, blant annet, godkjenning fra Det Norske Veritas om brannforebyggende kontroll av elektriske anlegg i boliger.

Som din elektriker i Kristiansand tar vi på oss alt fra små oppdrag i hus og hytter til større prosjekter i næringsbygg. Vi bytter kontakter, oppgraderer og skifter sikringsskap, monterer lamper, utebelysning og legger varmekabler. Vi har også mye erfaring ved ombygninger.

De siste årene har vi hatt flere større eneboliger, ombygninger og næringsbygg med avanserte og omfattende el-installasjoner.

Elpunkt utfører også internkontroll, boligkontroll og termografering. Les mer om det her.

Elpunkt er sertifisert som Miljøfyrtårn. Les mer om det her.