Send oss en forespørsel

Belysning Kristiansand

Ta kontakt

Ta kontakt

Jan Roger Angelsen

Avdelingsleder

post@elpunkt.no
38 69 95 00

Elpunkt hjelper deg med både utendørs og innendørs belysning i Kristiansand.20140701_201938

Belysning er en viktig del av alle typer rom og bygg. Noen rom skal være mer funksjonelle og krever en helt annen lyssetting enn andre rom hvor man ønsker en rolig og behagelig stemning. Er det arbeidslys til hjemmekontoret eller hobbyboden?

Eller kanskje du ønsker en behagelig lyssetting ute på terrassen eller dimming i stue og badet?

Når du skal belyse et rom er mulighetene mange. Med lysene kan du bestemme hva i rommet du ønsker å fremheve. Du kan lyse opp vegger for å trekke fokus mot eventuelle bilder på den, eller du kan belyse spesielle soner eller møbler i rommet. Du kan velge mellom fastmonterte lys i tak, vegger og gulv, eller ha lamper. En kombinasjon er ofte å foretrekke for å få en variasjon.

Utendørs belysning, KristiansandBelysning

Når det kommer til lyssetting utendørs er det også bare fantasien som setter grenser. Her kan du få frittstående lamper, spotter i bakken, murer, tak og vegger for ulike typer uttrykk og stemninger. Ved å lyssette uteplassen kan du skape en wow- faktor rundt huset som varer året rundt! Led lys anbefales ved utebruk siden de tåler kaldt vær, og er svært robuste. Utendørs belysning handler også om å føle seg trygg. Du kan få tak i lys som registrerer bevegelser. Det er praktisk når det er mørkt og glatt ute, i tillegg til at det kan skremme bort uvedkommende.

Som din elektriker i Kristiansand hjelper vi i Elpunkt deg gjerne med belysningen til ditt hjem, eller til arbeidsplassen. Vi hjelper deg å finne produkter som passer din smak og monterer trygt og sikkert.

Dersom du du har spørsmål om belysning i Kristiansand eller områdene rundt så er vi her for deg. Vi tar imot oppdrag både fra private, det offentlige og gjør også jobber i næringsbygg.