Send oss en forespørsel

Varmekabler Kristiansand

Ta kontakt

Ta kontakt

Arvid Dolsvåg

Mail: post@elpunkt.no

Tlf: 38 69 95 00

Trenger du å få lagt varmekabler i Kristiansand og omegn?

varmekabler

Å ha varmekabler i gulv, selv på kalde vinterdager gjør at du slipper å fryse og gir en følelse av varm luksus i hjemmet. Det er mange fordeler ved å gå for varmekabler. Det tar ingen plass, er usynlig, avgir ikke gasser og det lukter ikke. Varmekabler gir en jevn varme i hele rommet og krever ikke like mye strøm som andre varmekilder, dermed blir energiforbruket mindre. I tillegg er det vedlikeholdsfritt og det er et trygt oppvarmings alternativ. Med termostatstyring har man kontroll på temperaturen og man kan automatisk senke den på nattet som igjen reduserer energiforbruket.

Du kan få lagt varmekabler under alle typer gulv og i alle slags rom. Kablene støpes ned i gulvet før det blir lagt, for eksempel, fliser eller parkett over. Det er også mulig å få varme i gulvene ved å bruke såkalte varmefolier. De krever ikke like mye plass under selve gulvet. Det er perfekt om du ønsker lav byggehøyde og skal legge laminat eller tregulv.

Elpunkt kan også legge utendørs varmekabler i Kristiansand og omegn. Utendørs varmekabler er en fin løsning. Du kan for eksempel ha det utenfor inngangsdøra, i utendørs trapper eller utenfor garasjen. Dette smelter bort snøen slik at du slipper å måtte måke, og du slipper en farlig innkjørsel med mye is når snøen begynner å smelte. På den måten kan du unngå skliulykker.

Om du har spørsmål om varmekabler i Kristiansand og omegn så er det bare å spørre oss. For oss er hver enste kunde viktig og vi tar alle henvendelser seriøst. Vi leverer kvalitet og vi har ansatte med ulike ekspertiseområde.

Du finner oss i Fruktveien 9 i Kristiansand hvor vi har hovedkontor. Vi har også avdelingskontor i Vennesla og på Hovden. Her må du gjerne komme innom for en hyggelig prat!

Skaff deg varmekabler! Velkommen til Elpunkt i Kristiansand!