Ta kontakt

post@elpunkt.no

38 69 95 00

Smarthus er smart

I et smarthus har du full kontroll på sikkerhet, energiforbruk og komfort. Vi leverer komplette og tilpassede løsninger til ditt hjem.

Elpunkt er spesialister på smarthus for husholdninger og næringsbygg. Vi tilbyr noen av markedets beste løsninger til hytter, fritidsboliger, eneboliger og næringsbygg.

Vi leverer selvfølgelig helt komplette løsninger for smarthus, men for de aller fleste er det kanskje fint å begynne i det små. Automatisering av lys og varme vil bidra til at det alltid er lyst og varmt når du trenger det, samtidig som du ikke bruker energi, når du ikke trenger det.

Smarthus handler om å sette alle elektriske funksjoner i din bolig sammen i ett system, slik at du kan styre alt fra et sted. Fra ett og samme panel kan du slå av lysene, senke temperaturen og skru på alarmen, samtidig som du åpner garasjeporten. På den måten slipper du å løpe rundt i huset å sjekke alt før du går.

Med en egen innstilling for «natt» kan du låse dørene og skru av lysene i hele huset, etter du har lagt deg i sengen. Enkelt og effektivt.

Lysstyring i smarthus

Det første man tenker på med smarthus er kanskje nettopp lysstyring. I et smarthus handler lysstyring om å full kontroll over belysningen, både inne og ute. Du tilpasser belysningen til ditt bruksmønster og til den stemningen som passer.

Dette kan for eksempel gjøres automatisk med sensor for bevegelse, lyssensorer, eller klokkefunksjoner. Du kan også styre det hele fra panel og telefon.

For mange er dette en naturlig plass å begynne. Vi er helt avhengige av lys i de mørke periodene i Norge, så lyssetting har alltid vært viktig for oss. Sett stemning og spar strøm med smart lysstyring.

Varmestyring i smarthus

I smarthuset kan du enkelt styre all varme i din bolig. Du kan senke temperaturen i boligen automatisk når du sover eller når du er på jobb. Det er også enkelt å dele inn boligen i ulike soner eller rom og styre temperaturen individuelt. Alt avhenger av ditt behov eller brukermønster.  Våre smarthusløsninger har mulighet for å styre alt fra varmekabler, varmepumper, panelovner, sentralfyr, radiatorer og vannbåren varme i huset.

Varmestyring gir uovertruffen komfort, samtidig som det reduserer kostnadene til oppvarming.

Smarthus fra Elpunkt

Elpunkt er et av Sørlandets største elektriker firmaer og har lokalkontor flere steder i landsdelen.

Du er i trygge hender når du velger oss til å levere ditt smarthus.

Hvorfor velge oss som smarthusleverandør:

  • Har kompetanse og god erfaring med smarthusinstallasjoner
  • Samme mann som prosjekterer og utfører installasjonene
  • Vi er til enhver tid oppdatert på ny teknologi og muligheter
  • Har dyktige fagfolk på huset innen de fleste typer installasjoner (lyd, lys, teknikk, design, styring,data osv.)
  • Har et stort nettverk av seriøse samarbeidspartnere (leverandører osv.)
  • Vi er alltid opptatt av å ha fornøyde kunder

De siste årene har vi hatt flere større eneboliger og ombygninger med svært avanserte og omfattende el-installasjoner.