Ta kontakt

Ta kontakt

Jan Roger Angelsen

Avdelingsleder

post@elpunkt.no
38 69 95 00

Trenger du oppgradering av sikringsskap?

montor-i-sikringsskap-2-e1474546906546-480x480Bor du i Kristiansand eller en annen plass i agder og trenger et nytt sikringsskap eller har behov for å oppgradere innholdet? Vi fikser dette både i næringsbygg og i private boliger.

De ansatte i Elpunkt har god kompetanse og lang erfaring med montering og oppgradering av sikringsskap og elanlegg i Kristiansand og omegn. Det er viktig å ha et oppdatert sikringsskap for å unngå ulykker forårsaket av feil og utslitte komponenter. Det er strenge krav til å vedlikeholde sikringsskapene slik at det ikke er fare for brann.

Om du har et gammelt sikringsskap som ikke er bygget for dagens bruk av elektrisitet bør du vurdere å øke kapasiteten på anlegget og på hovedsikringen.

Dersom du har skrusikringer i skapet er det på tide å bytte om til automatsikringene da disse er mye mindre brannfarlige. Da blir det samtidig byttet inn jordfeilbrytere som skrur av strømmen automatisk om det skulle skje en jordfeil. Det anbefales også å få inn et forankoblet overspenningsvern. I nye hus er dette et krav, likevel vil vi anbefale å få dette i eldre hus. Hensikten er å grovsikre huset for lynnedslag.

Det kan også være aktuelt å bytte sikringsskap dersom du har lagt nye varmekabler, eller har foretatt store endringer av elektrisk utstyr i huset.

Er du usikker på om sikringsskapet ditt fyller kravene eller har andre spørsmål om sikringsskap i Kristiansand eller omegn? Kontakt oss så tar vi en sjekk for deg og gir deg en pris på det eventuelle arbeidet. Elpunkt har god kompetanse og lang erfaring med å bytte og oppgradere sikringsskap i Kristiansand og omegn. Bruker du Elpunkt til ditt elektriske anlegg kan du være trygg på at du får levert kvalitet. Vi samarbeider med leverandører som er kjent for kvalitet og god holdbarhet.

Om du ønsker å besøke oss finner du oss i Fruktveien 9 i Kristiansand. Vi har også avdelingskontor i Vennesla og på Hovden, samt Montører som bor spredt rundt om på hele Agder.