Send oss en forespørsel

Elektriker Lillesand

Ta kontakt

Ta kontakt

Jan Roger Angelsen

Service og IK leder avdeling Kristiansand og omegn.

post@elpunkt.no
38 69 95 00

Elektriker Lillesand – Har du behov for en elektriker i Lillesand?

Trenger du en elektriker i Lillesand? Elpunkt er et elektrikerfirma på Sørlandet som tar seg av store og små prosjekter og oppdrag.Belysning

Vi kan hjelpe deg med alt innenfor elektro og tar både oppdrag i private boliger, samt samarbeider med andre firmaer i større byggeprosjekter. Vi har erfaring fra både store nybygg og omfattende ombygginger og prosjekter.

Vi skifter stikkontakter, monterer dimmere, skifter sikringsskap, monterer omfattende lyd- og lys-system, legger varmekabler, installerer el-anlegg og utfører service hjemme hos deg.

Hos oss er alle ansatte serviceinnstilte og yter sitt beste for deg som kunde. Vi har alle de godkjen-ninger som trengs til å utføre alt innenfor elektro. Vi håndterer både svakstrøm og sterkstrøm. I tillegg kan vi utføre både el-kontroll og internkontroll.

For det er viktig at det elektriske anlegget fungerer. Mange branner starter på grunn av feil på det elektriske. Da kan det være lurt å bestille en el-kontroll for å få en sjekk på anlegget ditt hjemme. Dette er spesielt viktig dersom du bor i en eldre bolig. Vi søker etter eventuelle feil, og retter opp slik at du kan være trygg på at det ikke er slike feil som vil utløse en brann i huset ditt.

Så ikke nøl med å ta kontakt dersom du skulle trenge en elektriker i Lillesand. Vi hjelper deg både med service, utskifting og montering.

Som din elektriker i Lillesand kan vi tilby følgende tjenester:

Eltaksering (Eierskiftesaker / Tilstandsvurdering)
Termografering
Service
Bolig/ leiligheter
Smarthus installasjoner
Nybygg (profesjonelle)
Solceller/solcelle paneler
Industri
Landbruksinstallasjoner
Brannvarslingsanlegg for landbruk
Prosjektering
Boligkontroll
Internkontroll mot næringskunder
Brann- og innbruddsalarm
Svakstrøm (data, tele, fiber)
KNX-installasjoner