Send oss en forespørsel

Elektriker Lillesand

Ta kontakt

Ta kontakt

Jan Roger Angelsen

Avdelingsleder

post@elpunkt.no
38 69 95 00

Elektriker Lillesand – Har du behov for en elektriker i Lillesand?

Trenger du en elektriker i Lillesand? Elpunkt er et elektrikerfirma på Sørlandet som tar seg av store og små prosjekter og oppdrag.Belysning

Vi kan hjelpe deg med alt innenfor elektro og tar både oppdrag i private boliger, samt samarbeider med andre firmaer i større byggeprosjekter. Vi har erfaring fra både store nybygg og omfattende ombygginger og prosjekter.

Vi skifter stikkontakter, monterer dimmere, skifter sikringsskap, monterer omfattende lyd- og lys-system, legger varmekabler, installerer el-anlegg og utfører service hjemme hos deg.

Hos oss er alle ansatte serviceinnstilte og yter sitt beste for deg som kunde. Vi har alle de godkjenninger som trengs til å utføre alt innenfor elektro. Vi håndterer både svakstrøm og sterkstrøm. I tillegg kan vi utføre både elkontroll og internkontroll.

For det er viktig at det elektriske anlegget fungerer. Mange branner starter på grunn av feil på det elektriske. Da kan det være lurt å bestille en el-kontroll for å få en sjekk på anlegget ditt hjemme. Dette er spesielt viktig dersom du bor i en eldre bolig. Vi søker etter eventuelle feil, og retter opp slik at du kan være trygg på at det ikke er slike feil som vil utløse en brann i huset ditt.

Så ikke nøl med å ta kontakt dersom du skulle trenge en elektriker i Lillesand. Vi hjelper deg både med service, utskifting og montering.

Som din elektriker i Lillesand kan vi tilby følgende tjenester:

Eltaksering (Eierskiftesaker / Tilstandsvurdering)
Termografering
Service
Bolig/ leiligheter
Smarthus installasjoner
Nybygg (profesjonelle)
Solceller/solcelle paneler
Industri
Landbruksinstallasjoner
Brannvarslingsanlegg for landbruk
Prosjektering
Boligkontroll
Internkontroll mot næringskunder
Brann- og innbruddsalarm
Svakstrøm (data, tele, fiber)
KNX-installasjoner