Ta kontakt

Ta kontakt

Jan Roger Angelsen

Avdelingsleder

post@elpunkt.no
38 69 95 00

Boligalarm – Trygghet hjemme

Elotec Ajax
Elotec Ajax

En boligalarm kan være forskjellen mellom å redde et hjem, eller miste alt man eier. Elpunkt leverer og monterer komplette alarmsystemer hjemme hos deg.
En boligalarm skal holde deg trygg når du sover passe på huset ditt, når du er borte. Alle bygg er ulike og derfor er det viktig med en alarm som passer for akkurat ditt hjem. Derfor er det lurt å få en montør til å hjelpe deg å vurdere hva slags system du trenger.
Mange områder på Sørlandet består av trehus som er bygget relativt tett. Med tidlig varsling og riktig boligalarm vil man ikke bare redde sitt eget hus, men kanskje også et helt nabolag.
I et bygg med flere boenheter ivaretas sikkerheten best ved at alle varsles dersom det brenner. En utfordring med en slik løsning er at alle beboere vil forstyrres ved for eksempel en falsk alarm. Dette kan bidra til å svekke tilliten til systemet. Dersom anlegget også har direkte utrykning fra brannvesenet, kan det i tillegg påløpe gebyrer når brannvesenet må rykke ut til falske alarmer.
Vi forhandler og monterer alarmsystemer med unike funksjoner som lar beboerne ta kontroll over sin egen del av boligalarmen, slik at man unngår uønskede alarmer. For eksempel kan alarmen gi et forvarsel slik at den kan stenges av dersom utløsningen skyldes steke-os eller liknende. På den måten bidrar boligalarmen både til å gi trygghet, og kontroll. Dersom faren er reel vil systemet gå over til å varsle andre beboere, slik at alle kan komme seg ut i tide.

Usynlig boligalarm

En boligalarm vil aldri bli helt usynlig, men vi kan levere alarmer som for eksempel ikke krever kabling. På den måten unngår du å få synlige kabler og unødvendige hull i tak og vegger. I tillegg monterer vi enheter med elegant lavtprofildesign slik at boligalarmen blir så uanselig som mulig.
Et godt eksempel på et slikt system er Elotec Ajax. Dette er et fullstendig trådløst smart boligalarmsystem som overvåker hjemmet ditt til enhver tid. Systemet settes opp enkelt og kan styres fra telefonen. Med et tastetrykk kan du også legge til nye enheter, dersom andre behøver tilgang. Skulle du glemme å skru på innbruddsalarmen når du forlater huset, vil systemet gi beskjed. Da aktiverer du enkelt boligalarmen via telefonen.
Boligalarm fra Elpunkt
Elpunkt tar seg av det meste når det kommer til elektro. Kanskje vet du akkurat hva slags alarmsystem du trenger, eller kanskje lurer du på hva som er mulig å få til hjemme hos deg. Uansett kan du ta kontakt med oss for å få råd til riktig valg av system. Vi vurderer oppdraget, skisserer en løsning og gir deg en pris på å få jobben gjort.
Elpunkt er et av Sørlandets største elektrikerfirmaer med lokalkontorer flere steder i Agder. Når monteringen gjøres av en elektriker fra Elpunkt tas det ingen snarveier, og alt blir gjort forskriftsmessig.

Kontakt oss om du har spørsmål om Boligalarm.